Лятна Случка

Натурални Сапуни „Красива“

Домашни натурални сапуни „Красива“ са сапуни, приготвени по традиционен метод с висококачествени натурални съставки и много любов. Всеки вид сапун се произвежда в малки, ограничени количества и според нуждите и желанията на клиента.

Можете да октриете най-новите ни творения на фейсбук страницата: Натурални Сапуни „Красива“, както и в сайта krasivasoaps.wordpress.com.

Всеки един сапун притежава уникалните качества на натуралните базови масла, получени чрез студено пресоване, както и лечебния ефект на етеричните масла и естествени добавки като хума и билки, вложени в приготвянето му.

Освен сапуни,  тук можете да намерите свещи от пчелен восък, които пречистват ефективно въздуха и даряват стаята с нежна светлина, натурални балсами за устни, всеки един на базата на пчелен восък, “Epsom” соли за вана с етерични масла, натурални почистващи ексфолианти за лице и тяло.

Домашни натурални сапуни „Красива“ държи на здравето и естествените продукти и не използва изкуствени аромати и оцветители.
Продуктите са с изцяло натурални съставки, не са и никога няма да бъдат изпробвани върху животни. Спазваме здравословен начин на живот, помагаме в благотворителни каузи, събираме отпадъците разделно и спортуваме. Правете го и вие!

За повече информация и поръчки се обадете на 0988  371 757, посетете сайта, фейсбук страницата или ни пишете на: valeria_north@abv.bg

Бъдете готови за фестивала!