Лятна Случка

The SideShifter

…добри вибрации – от какво друго бихме имали нужда …
Спускането надолу или преминаването към по-ниска предавка е идеята да се пренебрегне материалната борба (кариера, конкуренция, алчност) и вместо това човек да се концентрира повече време върху удоволствие, лична работа и т.н.
Двустранното придвижване е моето малко изпълнение на това. Аз избрах да разделям живота си равномерно между винопроизводството и диджейството.
На всеки 3 месеца сезонът се променя и с тях започвам ново приключение на различен континент. Точно както номадите от миналото са следвали оазиси и пасища, аз също следвам наклона на земята и узряването на гроздето.
Опитвам се да представя скрития скъпоценен камък на балканската музика навсякъде, където отида и да я обогатя още повече с местни ритми от цялата планета! Виждам как хората, които никога не са чували за Балканите, се свързват с веселието на ритмите и това ме учудва всеки път. Това е просто магия!

Живеем в свят, който е много претъпкан, където снимките и харесванията означават много повече от истинската музика, но ви призовавам да опитате да слушате така или иначе. Благодаря!

За коментари, резервации или просто да кажете здравей: pnx476@alumni.ku.dk

Някои от предишните ми усилия включват Пърт, Манила, Лисабон, Клуж-Напока, Палма и др.

Бъдете готови за фестивала!