Лятна Случка

Локация

Ето и локацията на фестивала и какви са маршрутите от Сливен до "Лятна Случка" с автомобил и пеш. Ще поставим указващи табели на възлови места за по-лесна ориентация към мястото на феста. Пешеходците могат да използват маркирани пътеки в ПП Сините камъни. Най-използваната пътека за Карандила е "Хайдушката пътека", която е посочена на картата долу. Използвайте възможността да дойдете на фестивала с колелета, малко чист въздух, спорт и тренировка няма да се отразят зле на човешкия дух и организъм.

От автогара и ж.п. гара Сливен може да се пътува с градски транспорт до последна спирка. От обръщалото на автобусите се отива пеш, по черен път във вилна зона, до въжената линия (лифта). От информационния център на Природния парк може да се тръгне пеш по маркирана пътека в планината до Фестивала.

От град Сливен тръгва въжена линия (лифт) към м. Карандила, който отива близо до "Лятна Случка. От Горна лифтена станция по асфалтов път се отива до мястото на феста.

Точното място на Фестивала е района на детски кът "Кълвача" и поляната пред почивните станции, близо до извора Кушбунар.

Има два автомобилни пътя, които отвеждат към местността Карандила, в ПП "Сините камъни". Те са отворени и проходими при нормални летни условия.

Вероятно ще има организиран, платен транспорт в дните петък и събота от Сливен до Карандила. Това ще се определи в зависимост дали има заинтересовани от закупуването на подобни билети. За подробности, четете и публикациите в https://www.facebook.com/liatnasluchka/ или в Събитието Лятна случка

 

GPS Кооридинати на фестивала:

42.7246800, 26.3723160

Как да стигнем

Запознайте се с фестивалните пространства

Бъдете готови за фестивала!